dilluns, 14 de maig del 2012

On han caigut, aquests gegants?



El llibre

La caída de los gigantes
Autor: Ken Follett

Si voleu viatjar per Amèrica, Alemània, Rússia, Anglaterra i Gales ho podeu fer tot acompanyant les cinc famílies que apareixen en aquesta novel·la del conegudíssim Ken Follett, primera part d'una trilogia.

Jo només n'he llegit el primer capítol (en el mòbil, això no us ho aconsello gaire) i m'ha semblat interessant. Tinc ganes de llegir-me'l sencer.


La foto

1a pista: No es veu però aquest indret deu estar invaït de vegetació.
2a pista: No, el del cava és un altre.
3a pista: En altres llocs en dirien Sant Serni.


Enviada per: Catalanadelmon

14 comentaris:

  1. Deu ser la Selva del Camp? Per dir alguna cosa...

    ResponElimina
  2. Bé, esbrinar, no esbrinaré res, però volia reconèixer el vostre bloc amb el Premi Liebster Bloc per que m'encanta: http://blocdeviatges.blogspot.com.es/2012/05/premi-liebster-blog-moltes-gracies.html Moltes gràcies per existir !!!

    ResponElimina
  3. No és pas La Selva del Camp ni Massanet de la Selva. Però ha estat un molt bon intent. La interpretació que heu fet de la pista va per bon camí. ;-)
    A veure si amb la segona pista us hi apropeu més. Sort!

    ResponElimina
  4. Moltíssimes gràcies, Eduard, pel premi Liebster! És tot un honor! T'hem de dir que ens ha fet moltíssima il·lusió rebre'l i també llegir la referència que en fas a El Bloc dels Viatges: http://blocdeviatges.blogspot.com.es/2012/05/premi-liebster-blog-moltes-gracies.html
    Tota una empenta per a seguir cercant cada setmana noves endevinalles. :-) Gràcies!

    ResponElimina
  5. Uff! Què difícil... He perdut un munt de temps per trobar-ho i no hi ha manera: he pensat en el Castell de Montsoriu (Arbúcies) perquè hi ha un cava que es diu Serrat de Montsoriu, però no ho acabo de veure clar. També en Riudellots o Cassà, però no hi trobo la relació amb el Cava. He mirat al poble de la Selva de mar i a Port de la Selva però res de res. En fi, desisteixo!

    ResponElimina
  6. No llancis la tovallola, Anna, que la tercera pista segur que t'ajuda. Com anem d'etimologia? ;-)
    Veig que la pista del cava t'ha despistat. A veure si la tercera et va millor. Ànims!

    ResponElimina
  7. :-) Ok, ara sí... gràcies per la 3a pista. És Sant Sadurní de l'heura!!!
    Sembla un poble molt bonic! Però no entenc perquè vau dir que anàvem per bon camí amb la primera pista, jo em pensava que era un poble de La Selva! Ara entenc que era per l'heura...

    ResponElimina
  8. Bones, que podria ser (Sant) Sadurní de l'Heura, al Baix Empordà?

    ResponElimina
  9. Aquesta tercera pista és la clau ;) Sant Sadurní de l'Heura, al Baix Empordà?

    ResponElimina
  10. No he acabat de trobar una imatge que m'ho confirmi però per les pistes podria ser el poble de Sant Sadurní de l'Heura (Baix Empordà)

    ResponElimina
  11. Felicitats Anna, MartinS, Carme, Edu i McAbeu! Exacte, és Sant Sadurní de l'Heura. Molt ben interpretades les pistes!
    Aquest cop, com que heu estat cinc en encertar-la només hi ha puntets per als tres primers. Edu i McAbeu, llàstima, a veure si a la propera els punters són per a vosaltres. Gràcies per participar! :-)
    Anna, ja n'has endivinades 3. Felicitats! Carme, tu 9, un bon grapat! MartinS ja n'has endivinades 18! Només et falta una per atrapar en McAbeu. Déu n'hi do! :-)

    ResponElimina