dimarts, 14 de setembre del 2010

On és La pell freda?




El llibre

"La pell freda" és un llibre amb tanta anomenada que un, abans de llegir-lo, es pot esperar que el decebrà. L'amiga que ens l'ha enviat ens diu que això no li ha passat; ni de bon tros. La va enganxar des de les primeres planes i el va llegir en un tres i no-res en un viatge en tren (a l'anada i a la tornada). Si no l'heu llegit us el recomanem. De ben segur que no us espereu un argument com aquest i el final és sorprenent.


La foto

1a pista: No us donem cap pista perquè ja us l'hem donada quan parlàvem del llibre. Us hi heu fixat?
2a pista: Es tracta d'una ciutat amb molt art.


Enviada per: Marta

9 comentaris:

  1. Un viatge en tren, d'anada i tornada? Deu ser el trans-siberià? Però quin lloc?

    Jo l'he llegit i té trossos que cansa força, però globalment està bé, i et fa pensar una mica. Es deixa llegir.

    ResponElimina
  2. No sé quina estació és però és molt mona. El llibre em va agradar, diferent

    ResponElimina
  3. Xexu, el trajecte en tren és un pel més curt que el que fa el transsiberià. Són menys de 9.000 km, força menys. :-)

    Mireia, veig que has trobat la pista que estava amagada. Exacte, es tracta d'una estació. :-) Quina estació serà?...

    ResponElimina
  4. Sembla l'estació de València, encara que la reconeixeria millor per aquella façana adornada de taronges tan fascinant :) Ho és?

    ResponElimina
  5. Sí, Edu, ho és. Felicitats, has encertat l'endevinalla! Gràcies per participar. Ara mateix t'afegim a la llista d'endevins, que ja comença a ser força llarga. :-)

    Merci també al XeXu i a la Mireia per participar i recordeu que també ens podeu enviar les vostres fotos de llibres amb la vostra endevinalla. Animeu-vos! :-)

    ResponElimina
  6. Ueee, què bé! Vaig estar a València aquest estiu en una visita llampec, em va agradar bastant l'ambient que hi ha pel centre, també vaig veure la ritabarberitat de Calatrava a la Ciutat de les Arts i les Ciències, us recomano el llibre de Llàtzer Moix (crític d'arquitectura de La Vanguardia) "Arquitectura milagrosa" on es fa una repassada de les fosques intervencions urbanístiques a la Comunitat Valenciana. En quant a La pell freda, em va sorprendre gratament, tot i que has d'estar previngut que es tracta d'una obra obsessiva, cruenta i extremadament violenta.

    ResponElimina
  7. Jo a València hi he estat unes quantes vegades i m'agrada força, sobretot la zona del riu on s'hi pot passejar i córrer sota un bon munt d'arbres.

    Es nota que la Rita s'hi ha polit els diners perquè la ciutat faci goig. Ara, els serveis pels valencians em sembla que són més aviat minsos.

    ResponElimina
  8. Ens apuntem la recomanació que ens fas, Edu, del llibre de'n Llàtzer Moix. Realment sorprenent el que s'està fent al País Valencià en matèria urbanística. De fet la Unió Europea els va obligar a canviar la llei; però tinc entès que la van canviar per deixar-la més o menys igual.

    ResponElimina