dilluns, 21 de febrer del 2011

Una de paràboles





El llibre

Les paràboles d'Antoni Mas
Autor: Antoni Mas

És un llibre publicat l'any 2000 on es recullen algunes de les anècdotes que el propi Antoni Mas explicava al programa "El món s'acaba" de Catalunya Ràdio, és per tant un llibre mediàtic. ;-)


La foto

1a pista: El llibre és la primera pista.


Enviada per: McAbeu

5 comentaris:

  1. A veure si aquest cop que en Mc no juga tinc alguna possibilitat.
    L'esglesia de Sant Esteve de Vila-seca

    ResponElimina
  2. Molt bé, Mireia! L'has encertat i ben ràpid! Et consolides a la segona posició del la nostra llista d'endevins amb 5 endevinalles encertades. :-)
    Exacte, es tracta de l'Església de Sant Esteve de Vila-seca.
    No sé si l'has encertat perquè coneixes el lloc o bé perquè sabies que l'autor del llibre, l'Antoni Mas, és de Vila-seca.

    ResponElimina
  3. Ni una cosa ni l'altre. He anat a buscar qui era aquest bon senyor i he vist que era de Vila-seca. He fet un intent al sr google amb esglesia i Vila-seca imira quina casualitat m'ha sortit la porta!

    ResponElimina
  4. Ja ho vaig dir que el feia massa fàcil! :-DD
    Felicitats MIREIA i gràcies a BOOKS IN CITIES per publicar la meva col·laboració, m'ha fet il·lusió veure-la. Potser no serà l'última però per la propera ho complicarem una mica més. :-))

    ResponElimina
  5. Jeje. Bona pensada, Mireia! Estem veient que els endevins i les endevines de Books in cities se els pensen totes. :-)

    Gràcies, McAbeu per la foto que ens has enviat. Gràcies a les vostres fotos podem continuar publicant endevinalles. :-) Ben pensat, McAbeu, la propera més difícil. Si vols també podem ficar una pista d'aquelles enrevessades. ;-)

    ResponElimina