dimarts, 26 d’abril del 2011

Què es veu al fons?




El llibre

Los hombres que no amaban a las mujeres
Autor: Stieg Larsson

Aquest és el primer de la coneguda trilogia Millenium, tres best-sellers d'un autor que es feu famós després de morir. Se n'han fet les pel·lícules i tot.

L'entremat dels llibres pot ser interessant, però la situació actual dels drets d'autor també sembla que ompliria les pàgines d'un llibre. Es veu que l'autor havia cedit els seus drets a una fundació, però les lleis sueques no ho accepten i han cedit als drets als hereus, el germà i el pare. Però, pel que diu la dona amb la que convivia, sense estar-ne casat, la relació era molt dolenta i gairebé no es veien. La dona n'ha reclamat els drets, però no els hi han donat perquè no estaven pas casats. A banda, es veu que l'autor va deixar escrita una quarta part, que té la dona, però que no pensa pas publicar per no donar els drets d'autor als citats pare i germà. Un embolic, certament.


La foto

1ra pista: Des de dalt es veu el poble i el riu.


Enviada per: Gemma i Emilio

5 comentaris:

  1. Faig un primer intent. És el Castell de Balsareny (Bages)?

    ResponElimina
  2. Tota una lliço pels qui diuen "nosaltres no hi creiem, en el matrimoni". A mi no em va agradar gaire, Millenium: la investigació periodística, una mica patillera, i la investigació informàtica, tramposa.

    ResponElimina
  3. McAbeu, m'has deixat de pedra. Estava convençuda que costaria lo seu d'endevinar aquesta. M'has d'explicar com ho has fet! :)

    Felicitats!

    ResponElimina
  4. He de reconèixer que aquesta vegada ho he tret més per sort i de casualitat que per una altra cosa. Jo no hi he estat mai al castell de Balsareny però, justament avui, un familiar estava treballant amb mi al PC quan he passat per aquí a veure quina imatge havíeu penjat i a aquest familiar li ha semblat reconèixer la foto. Una confirmació demanada al Sr. Google ha fet que, sense estar-ne completament convençut, em semblés que tenia raó, ho he volgut provar... i ha sortit bé! :-))

    ResponElimina
  5. Carai McAbeu, doncs quina sort tu! Però no deixa de tenir mèrit :)

    ResponElimina