dimarts, 12 de juliol del 2011

El món està ple d'endevinalles!



Estem tan contents de la bona rebuda que ha tingut Books in cities en el seu primer any de vida i de les endevinalles que ens heu enviat que hem decidit fer un mapa amb totes les endevinalles. El podeu consultar aquí. Ja veureu si en fa, de patxoca!

I com sempre, aprofitant que us n'aneu de vacances, us tornem a demanar que no us oblideu de fer fotos amb els llibres que segurament us endueu arreu. Tant de prop de casa com quan viatgeu a països llunyans. Animeu-vos!

5 comentaris:

  1. a veure si pensem en la foto......

    si que fa goig si

    ResponElimina
  2. Sí que fa patxoca, i més que en farà! Des del principi que m'entusiasma aquest projecte, el trobo una magnífica idea. Espero que tingueu sort a c@ts, perquè ho mereixeu.

    Saps el problema? Que almenys jo gairebé sempre dic on vaig de vacances al blog, i si hi ha algú amb una mica de memòria que segueix els dos blogs sabrà on faig les fotos! Per això l'altre cop la vaig fer a Sintra i no a Lisboa mateix, per donar emoció... Però ja hi penso, com que no vaig enlloc sense llibre, és fàcil pensar-hi.

    Ànims i a seguir amb aquest projecte tan xulo!

    ResponElimina
  3. Fan molt de goig, el mapa i el blog. :-)

    ResponElimina
  4. Déu n'hi do quina col·leció que en teniu. Em sap greu però en tinc un parell de pensades però no trobo mai el moment de fer-les :(

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots. I vinga, va, a fer fotos, no hi ha excuses :)

    ResponElimina