dilluns, 3 d’octubre de 2011

On es troba aquest paisatge?El llibre

La obra imperfecta
Autor: Raúl Ansola


Es una novela adictiva que, bajo la apariencia de un intenso recuerdo sentimental, esconde un complejo entramado de incógnitas, una trama cuya evocación silenciosa produce en el protagonista una inquietud que con el paso de los años, lejos de disminuir, se ha arraigado con más fuerza en su interior. El reencuentro con quien comparte su secreto podría ser la última posibilidad de redención.
Esta obra es de un autor joven pero con una prolífica carrera, pues ha publicado ya tres libros en los últimos tres años. Quizá deberíamos leerlo para no ser los últimos en descubrir una nueva promesa.


La foto

1ra pista: Anys i panys


Enviada per: Lluís

8 comentaris:

 1. És el riu Colorado que passa pel Grand Canyon. Una vista típica de la ruta Oest de EEUU!

  ResponElimina
 2. El Gran Canó del Colorado? Per dir alguna cosa...

  ResponElimina
 3. Es tracta de la "Horseshoe Bend", la ferradura del cavall que en diuen, del riu Colorado, al Gran Canyón del Colorado (Arizona, EUA). És un meandre del riu Colorado amb aquesta forma i molt famós.
  Ho sé, perquè hi havíem d'anar aquest estiu de vacances... però no hi ha hagut prou dinerons per anar-hi... :) I me'n vaig informar bé!

  ResponElimina
 4. Això te pinta de canyo del colorado......i la costa brava no ho es, segur

  ResponElimina
 5. Em sembla a mi que era molt fàcil aquesta. O això o esteu molt viatjats o molt de National Geographic :)

  La Gemma és qui més bé ens ho ha explicat, us hi remeto. Però per mala sort, ella ha arribat en quart lloc. A la pròxima Gemma (i també Edu i garbi24).

  El MartinS i el .:milko:. s'han posat per sota i molt a prop del McAbeu (que està desaparegut, sinó seguiria disparat). I Xexu, no et pots queixar, està ben amunt!

  Felicitats a tots i especialment als 3 més ràpids :)

  ResponElimina
 6. Ohhhhhhhhh.... He fet tard! Una que em sabia a la perfecció i que no he hagut ni de buscar enlloc... llàstima. A veure si a la propera sóc més ràpida! :)

  ResponElimina