dilluns, 6 de febrer del 2012

On transcorre, aquest conte?



El llibre

Cuentos
Autor: Mario Benedetti

Mario Benedetti, segurament l'escriptor uruguaià més conegut, mort ara fa dos anys, és conegut no només per les seves novel·les i poesia sinó també pels seus fantàstics contes.  Per cert, segons la Vikipèdia, el seu nom complet era: Mario Orlando Hamlet Hardy Brenno Benedetti Farugia; quina feinada el profe en passar llista.


La foto

1ra pista: Ara és la segona ciutat, però potser un dia d'aquests serà la primera.



Enviada per: Pilar

11 comentaris:

  1. Presuposant que ens trobem a Holanda, Rotterdam?

    ResponElimina
  2. Segons Google Maps, aquest edifici (Vivaldi's Interim) està situat a 145-153 Lange Nieuwstraat, Antwerpen, Vlaams Gewest, Bèlgica (L’adreça és aproximada ;-D)

    ResponElimina
  3. Bon dia,

    El paisatge em recorda a Holanda, i com la pista parla de segona ciutat... Podriem estar parlant de Rotterdam?

    Salut!

    ResponElimina
  4. Mmmmm.... Això fa tota la pinta de ser a Holanda i per la pista, m'atreveixo a dir Rotterdam.
    Molt bona idea la d'aquest blog!

    ResponElimina
  5. No anàveu pas desencaminats cap de vosaltres, semblava clarament una ciutat holandesa o belga. Però l'ha endevinada el McAbeu. Es tracta d'Amberes.

    Ara, McAbeu, ja m'explicaràs com ho has tret, perquè jo m'hi vaig esforçar a esborrar tot rastre on posava "Vivaldi's interim". Me'n vaig descuidar algun? :)

    ResponElimina
  6. No MARTA, no te'n vas descuidar cap. Això de Vivaldi's Interim no ho vaig saber fins que vaig aconseguir trobar quin edifici era.

    Per cert aprofito per dir una cosa que fa dos o tres setmanes que em passa. No puc deixar comentaris al blog des del meu perfíl Blogger, per això ho he de fer amb l'opció Nom-URL. No sé si li passa a algú més?

    ResponElimina
  7. Doncs no McAbeu, a mi no em passa. De fet, jo més que perfil blogger el que tinc és perfil google. Et passa només al booksincities o és general? Si és general, l'únic que se m'ocorre és que google està fent canvis en la seguretat (vaig rebre un mail fa poc) i que estigui la cosa una mica enredada encara.

    ResponElimina
  8. De moment només m'hi he trobat en aquest blog, però suposo que si no li passa a ningú més és un problema que tal com ha vingut, desapareixerà. Google i Blogger ja les tenen aquestes coses.
    Mentrestant seguiré utilitzant el mètode B per poder donar les meves solucions (quan les sàpiga, clar). :-))

    ResponElimina