dimecres, 20 de març del 2013

Aturada temporal, de moment

Aprofitem de nou que la majoria feu vacances i que potser intenteu desenganxar-vos de l'addicció al Booksincities, per fer una parada d'un parell de setmanes.

Ara bé, de nou, hem de demanar-vos, sol·licitar-vos, reclamar-vos i suplicar-vos les vostres fotos. Amb les que tenim ara mateix, no passarem el solstici d'estiu. Bé, potser és que ja toca tancar paradeta. Però no està de més fer una petita crida a veure si encara hi ha intenció de fer-ho durar una mica més. 

Repeteixo: es pot repetir ciutat, poble o paratge, es pot repetir llibre i es pot utilitzar un llibre en paper o un llibre en format digital. D'on sigui i com sigui. Només cal tenir un llibre a mà i fer-li una foto davant d'on més vulgueu. I enviar-nos-la de seguida!

Bona pasqua!

4 comentaris:

  1. Encara que darrerament no contesto, no vol dir que cada setmana no em miri la imatge, però molt rarament tinc idea d'on pot ser. Aquest projecte em segueix semblant molt bonic, no crec que viatgi massa en una temporada, però si puc us faré arribar més imatges, no vull que tanqueu la paradeta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Xexu, qualsevol ajuda serà benvinguda. I tu segueix intentant-ho, home, encara que diguis una bestiesa, ho has d'intentar igualment :)

      Elimina
  2. sempre dic que et faré arribar imatges i quan sóc a lloc no hi penso......No tanquis la paradeta encara que hagis de treure les fotos de sant google......fa molta il·lusió quan reconeixes el lloc.

    ResponElimina
    Respostes
    1. S'intentarà, però de fotos de sant google amb llibres no crec que n'hi hagi masses (a no ser que les manipulem, jeje)

      Elimina