dilluns, 3 de juny del 2013

Despreocupeu-vos



El llibre

El meu nen no menja
Autor: Carlos Gonzàlez

La mare es disposa a donar el menjar al seu fill mentre el distreu amb una joguina. Aconsegueix que se'n mengi alguna cullerada, i de sobte, el nen posa en marxa el seu pla estratègic contra l'excés de menjar: la primera línia de defensa consisteix a tancar la boca i girar el cap. Així i tot, la mare preocupada insisteix amb la cullera. Aquesta situació il·lustra amb humor la tesi central d'aquest llibre: la manca de ana és un problema d'equilibri entre el que un nen menja i el que la seva mare espera que mengi. Mai se l'ha d'obligar. Fugint dels tòpics sobre el tema, el pediatre Carlos González desdramatitza el problema, proporciona pautes clares de conducta, i tranquil·litza aquelles mares que pateixen perquè creuen que els seus fills no mengen bé.


La foto

1a pista: Hi fan uns Pastorets molt famosos i particulars.


Enviada per: Gemma

5 comentaris:

  1. No n'estic gaire segur però per la pista i pel tipus de cases que es veuen a la foto, podria ser L'Ametlla de Merola?

    ResponElimina
  2. Ho provo pel tema Pastorets? L'Ametlla de Merola?

    ResponElimina
  3. Carai, l'heu encertada de ple els tres. La Gemma ens explicava això dels pastorets: " la cosa més espectacular que tenen avui per avui és el seu teatre, en què, per Nadal, s'hi representen uns dels pastorets més famosos de tot Catalunya: "La Flor de Nadal", escrit per un ametllà (em sembla) i els quals, aquest text, només es representa allà, enlloc més, són únics."

    ResponElimina
  4. Ah, i bé, felicitats als 3 i, McAbeu, me n'alegro de tornar a veure't per aquí.

    ResponElimina