dijous, 11 de juliol del 2013

Rebels




El llibre

Algún dia este dolor te será útil
Autor: Peter Cameron

Del protagonista d'aquest llibre, James Sveck, s'ha dit que és una versió moderna de Holden Caulfield, el rebel personatge principal de El guardián entre el centeno, la novel·la de J. D. Salinger.

En James és un jove novaiorquès de 18 anys, intel·ligent i amb bones habilitats per l’estudi, però que es planteja seriosament no anar a la universitat Brown i, en canvi, mudar-se a un anodí indret de Kansas per passar-se els 4 anys de la universitat llegint, sense haver de relacionar-se amb la gent de la seva edat, que troba estúpida i insubstancial.


La foto

1a pista: Li agradaria a la pantoja de puerto rico.
2a pista: Es conserven restes d'un poblat de l'edat del ferro.
3a pista: Posteriorment, esdevingué ciutat romana.
4a pista: Aquest municipi té una de les cooperatives més importants del país.

Enviada per: MartinS

8 comentaris:

  1. Mentre em penso la solució us convido a participar a l'11 de setembre blocaire...

    Et convidem a participar a aquest blog
    Blog-via cap a la independència

    ResponElimina
  2. Jo diria que aquest paisatge és d'Osona. Dic Vic per lo de la ciutat romana, però la foto sembla més aviat un poble del voltant.

    ResponElimina
  3. S'ha d'admetre que la foto no hi ajuda gaire però amb les pistes he arribat a CABRERA DE MAR (Maresme).
    Aquest municipi té una cooperativa amb més de 90 anys d'història, hi trobem les restes del temple i vil·la romana de Can Modolell i també les restes del jaciment ibèric de Burriac originat a la primera edat del ferro i aquell campanar que es veu al fons "sembla" el de l'església parroquial de Sant Feliu (la pista de la Pantoja de Puerto Rico se m'escapa ;-D)

    ResponElimina
  4. Les dues últimes pistes em porten a Guissona, pot ser?

    ResponElimina
  5. És Guissona. Ha estat complicat, sí. Però aquesta vegada les pistes són del MartinS, a qui jo li agraeixo que faci l'esforç de pensar-les :)

    La primera pista, diu el MartinS, que es veu que la Pantoja aquesta diu molt "Y eso" i Guissona, en el seus orígens, es deia "Iesso".

    Molt bon intent McAbeu i Teresa!

    ResponElimina
  6. Teniu raó, la foto no ajuda gaire (i menys feta amb el mbl), a més, després de les pluges del mes de Maig, ningú diria que aquest, és un paisatge de la Segarra...

    Prometo pensar millor les pistes la propera vegada! ;)

    ResponElimina
  7. Teniu raó, la foto no ajuda gaire (i menys feta amb el mbl), a més, després de les pluges del mes de Maig, ningú diria que aquest, és un paisatge de la Segarra...

    Prometo pensar millor les pistes la propera vegada! ;)

    ResponElimina