dijous, 18 de desembre del 2014

Tanquem la paradeta

Primer de tot, moltíssimes bones festes a tots. Ho celebreu menjant, regalant o descansant, no us oblideu de dedicar una estona a devorar llibres, que atipen però no engreixen. Jo en tinc cinc o sis en espera: per entendre els nens, per evadir-me de tot i per saber de la vida d'altri. Un poti-poti fastigosament agradable.

En segon lloc, com que ja s'acaba l'any i la setmana que ve fem festa, toca confirmar el que ja sabem tots: els guanyadors de l'any 2014. Tenim el MartinS i la Carme, que repeteixen com l'any passat. Moltes felicitats als dos. La Txell s'hi ha quedat també molt aprop. I de campiona i nova jugadora, tenim l'Imma. Moltes felicitats Imma, te les saps totes! 

I, en tercer lloc, que tanquem la paradeta, com deia el Bachs, tres setmanes, de moment. La carta als reis ja l'hem feta i enviada: fotoooooooooooooooossssssssssssss!

4 comentaris:

  1. Molt bones festes a tots! Com cada any, tornaré a participar quan recomenceu amb l'esperança que m'anirà millor, però un cop més veuré que no n'encerto ni una. Ànims i a seguir.

    Només cinc o sis? Jo a la lleixa de pendents en tinc 70...

    ResponElimina
  2. Bones vacances, bones festes i millor 2015!!!

    ResponElimina
  3. Bones vacances a tots, des d'un lloc que no diré per no donar pistes de la propera foto que enviaré!

    ResponElimina
  4. BONES FESTES!!!

    BON ANY 2015!!!

    Als Reis Mags i savis els demano molts llibres. Bones Lectures!!!

    Gràcies per fer possible booksincities.

    Imma

    ResponElimina