dilluns, 20 de desembre del 2010

Resum i descans

S'acaba l'any i, tot i que booksincities va néixer fa poquet, ja té mig any i també vol fer una mica de resum abans que estigui llest del tot. Hem proposat 24 endevinalles, 10 de les quals ens heu enviat alguns de vosaltres. Pel que fa a la ubicació, 13 de les fotos s'han fet arreu de Catalunya, 3 a Espanya, 7 a Europa i 1 a Àsia. I, com no, també són molt importants els nostres endevins: alguns, com la Txell i la Mireia se'n saben un bon tou. Però també tenim al Xexu que, tot i estar al final de tot, aviat començarà a pujar com l'escuma.

Aprofitant les festes, farem un parell de setmanes de descans, però tornarem després de Reis amb algunes fotos que ens heu enviat. Però en necessitem més! Moltes més! Fotos del racó on viviu o del racó on aneu algun cap de setmana. Fotos dels vostres viatges o dels viatges d'alguns amics. D'on sigui, perquè hi ha molts i molts llocs per fotografiar. I sense les vostres fotos no podrem continuar amb booksincities!


Bones festes i bones fotos!

7 comentaris:

  1. Bon descans, molt bones festes i miraré, entre els típics i tòpics propòsits d'any nou, de participar-hi molt més sovint amb fotos i respostes.

    ResponElimina
  2. Mira que porto sempre la camera i el llibre... però em despisto. Sóc un desastre ;)
    Bones festes!!!

    ResponElimina
  3. Bé, jo no ho tinc tan clar que pugi com l'escuma... però ho seguiré intentant. Jo volia enviar-vos una foto des d'Edinburgh!!! Però no parava de nevar, i no arrisco el llibre, no no.

    ResponElimina
  4. A nosaltres també ens va passar: quan estàvem per Escòcia gairebé se'ns m'oblidava fer fotos i algunes les vam fer a l'últim moment. Però les bones intencions s'agraeixen també!

    Xexu, segur que n'endevinaràs més :) I, sinó, fes-nos també alguna foto, d'on vius també val :)

    Bones festes a tots!

    ResponElimina
  5. Hola, hem anat entrant el bloc de vegades pero sense esbrinar res :(
    Pero si, que podrem col"laborar - si tot va bé, a l'any nou igual us enviem un parell de fotos ...
    Bones Festes!

    ResponElimina