diumenge, 12 de setembre del 2010

Una estàtua de la llibertat?



El llibre

"El salze cec i la dona adormida" és un recull de contes i relats del ja prou conegut escriptor Haruki Murakami. Tant aquest recull com la resta de les seves novel·les Tot i que dues de les seves novel·les han estat un best-seller, no és el típic escriptor que agrada a tothom; segurament degut a la barreja, que fa sempre, del món real amb el surrealisme. Potser una bona manera de conèixer-lo i saber si t'agrada és començar llegint aquest recull de contes. 


La foto

1a pista: Es veu que l'estàtua de la llibertat es pot trobar en uns quants llocs? On es troba aquesta?
2na pista: El llibre no està pas mal ubicat del tot.

Enviada per: Gemma

8 comentaris:

  1. Doncs no Manel, no ho és pas. Hi ha allí una estàtua de la llibertat? Lo del fons sí que s'assembla a les torres Maphre :)

    ResponElimina
  2. he mirat a la iki i nhi ha unes quantes. La de japó? per provar

    ResponElimina
  3. Pot ser que no vagis desencaminada Mireia, però cal dir exactament en quina ciutat o poble està. Vinga :)

    ResponElimina
  4. Doncs sí Mireia, aquesta estàtua està a Tokio. Concretament, la foto està feta des de la badia de Tokio, al barri d'Odaiba.

    Merci per contestar! :)

    ResponElimina
  5. eiiii! sense la wiki res de res..em pensava quen omés n'hi havia dues d'estatues de la llibertat. Sempre s 'apren alguna cosa nova

    ResponElimina
  6. Mira que aquesta me la sabia... Faig una mica tard, però vaja. Del llibre, en vaig llegir la crítica a cal XeXu i el regalaré a una amiga! :D A veure si li agrada!

    ResponElimina