dilluns, 18 d’octubre del 2010

De qui és aquesta estàtua?



El llibre

Santuari
Autor: William Faulkner

L'escriptor nord-americà William Faulkner creà un comtat fictici en el qual transcorren els fets de gran part de la seva obra: Yoknapatawpha. En aquest indret de nom impronunciable hi reflecteix la decadència del sud dels Estats Units.

Santuari és una d'aquestes obres. És un llibre força dur, tot i que sembla que l'obra original, que va ser profundament revisada per Faulkner, encara era més violenta i dura.

La foto
1a pista: Si descobriu de qui és l'estàtua sabreu on està feta la foto.

Enviada per: Fidel

7 comentaris:

  1. Aquesta vegada postser sí. Em recorda al viatge aquest estiu a Escòcia. Prier pensava que era el castell d'Edimburgh. Error. En Martí m'ha fet veure que era un altre de castell una mica més al nor-oest. El senyor de pedra es diu R.....,the ..... I el castell és el de St.....g.
    Què tal com a pista? Anem ben encaminats?

    ResponElimina
  2. Sí, Mireia! Anem molt ben encaminats amb aquesta fantàstica pista que has donat. :-) A veure qui completa els espais buits.

    ResponElimina
  3. Em sembla que les pistes de la Mireia m'han anat molt bé: pot ser l'estàtua de Robert the Bruce a Stirling (Escòcia)?

    ResponElimina
  4. Fantàstic, Txell. L'has endevinat! :-)
    Es tracta de l'estàtua de Robert the Bruce, un dels herois escocesos que lluità per la independència del seu país. I es troba just a l'entrada del castell d'Stirling.
    T'hem de felicitar, Txell, perquè amb aquesta tercera endevinalla et col·loques en primera posició en el nostre rànquing d'endevins-endevines. Felicitats!

    ResponElimina
  5. Molt bé Txell!

    Mireia, t'hauries d'haver llençat a donar la resposta tu mateixa :)

    ResponElimina
  6. Home, em sabia greu perquè no feia ni dos mesos que l'havia vist, era la primera a respondre i no deixava jugar a ningú més.

    ResponElimina
  7. Està bé, però si en posem una altra d'Escòcia i costa d'endevinar, llavors serà teva :)

    ResponElimina