dilluns, 4 d’octubre del 2010

On es pot agafar aquest tramvia?



El llibre

Fin
Autor: David Monteagudo

Va ser el llibre revelació del 2009. Un autor en plena maduresa i amb el seu primer llibre va aconseguir impressionar crítica i públic. I no es queda aquí. Amenábar n'ha comprat els drets d'autor per convertir-lo en film... Un film que esperem que respiri el mateix misteri i angoixa que té el llibre. No li busqueu la lògica... deixeu-vos emportar per la història del retrobament d'uns amics en un alberg. Els amics comparteixen una història estranya del passat, una "putada" que li van fer a un altre noi... Un noi que va prometre anar a la trobada...però que encara no ha arribat... Llavors comencen a passar fenòmens estranys... Qui n'és el responsable? A descobrir-ho.


La foto

1a pista: Podria semblar que aquesta foto està feta a la Fi del Món. Un tramvia antic et porta fins al port d'aquesta localitat!


Enviada per: Núria

7 comentaris:

  1. Diria que és el del Port de Sóller.

    ResponElimina
  2. Em sembla que l`Òscar té raó... jo també diria Sóller!

    ResponElimina
  3. *És* el Port de Sóller.

    Fixa't, Marta, que els benvolguts Òscar i na Txell han fet servir el condicional. El condicional no guanya, guanya el present. Esper que ho tinguis present quan donis els premis ;-)

    ResponElimina
  4. Manel, sí que és cert que el tramvia s'assembla una mica als de Lisboa, però no ho és.

    És el port de Sóller com ha suposat primer l'Òscar, ha confirmat la suposició la Txell i ha confirmat amb rotunditat l'Eduard.

    Ara, encara que l'afirmació contundent l'ha feta l'Eduard, el "premi" l'hem de donar a l'Òscar, que si bé ha utilitzat el condicional, ha estat el primer a encertar-la. Espero que això no faci, Eduard, que deixis d'esbrinar (o confimar, jeje) més fotos.

    Per cert, Òscar, no has fet cap foto per naltros aquest estiu? Txell, tu tampoc no te n'estiguis. Eduard i Manel, no us hi animeu?

    ResponElimina
  5. ui! Venia a veure si hi havia pista nova, veig que vaig tard!

    ResponElimina