dilluns, 14 de març del 2011

Serà una odissea esbrinar on està aquest llibre




El llibre

Odissea
Autor: Homer

El llibre és la Odissea. La majoria ja sap de què va... la tortuosa tornada a casa d'Odisseu des de Troia fins a Itaca, i la no tant coneguda matança (tipu Kill Bill) que du a terme quan arriba a casa i veu tot ple de pretendents de la Penélope després de 20 anys fora. Homer, el Tarantino de l'antiga Grècia!!


La foto

1a pista: El segle XVIII es començà a formar aquest poble.


Enviada per: Gemma i Emilio

8 comentaris:

  1. No ho és perquè no quadra la pista ni tampoc l'entorn, però he trobat que a Mollerussa (Pla d'Urgell) tenen un monument al ferrocarril on hi ha exactament el mateix model de locomotora i m'ha fet gràcia dir-vos-ho.
    Una vegada dit, segueixo buscant! :-))

    ResponElimina
  2. Però si la que voleu veure és aquesta concretament, aleshores heu d'anar al Parc de l'Estació de NAVÀS (Bages).

    ResponElimina
  3. Ultimament estic a dos veles, tu! Cada cop miro la foto, però no hi ha manera. A més, sabeu aquella dita que va inventar no sé quin entrenador, que el futbol era un joc que jugaven 11 contra 11 i sempre guanyava Alemanya? Bé, ho va dir fa molt temps, que ara Alemanya no guanya res. Doncs jo invento la següent frase. La catosfera és una col·lecció de jocs en els que molts participem, i sempre guanya en McAbeu!

    ResponElimina
  4. Ostres McAbeu, estava convençuda que aquesta costaria, però no havia tingut prou en compte la gran capacitat que tens d'endevinar.

    Efectivament, la foto està feta a l'antiga estació del ferrocarril de Navàs, un poble del Bages. Felicitats!

    Xexu, cal aprofitar les fotos que envia el McAbeu per endevinar, perquè ell no pot :)

    ResponElimina
  5. Correu massa! quan em puc mirar el bloc ja ho heu endevinat! Millor que em dediqui només a enviar fotos i pistes! :-)

    ResponElimina
  6. Que consti que no tinc ni informació privilegiada ni poders :-DD. Només és que el Sr. Google i jo som vells amics, si això li uneixes que m'agrada jugar, que tinc temps i que exprimeixo les pistes al màxim doncs per això ho vaig encertant. :-))
    Entenc però que el joc és més interessant com més gent hi participi, per això a partir d'ara procuraré controlar-me una mica... si puc. :-))

    ResponElimina
  7. No, no, no et controlis, home! Batre't a tu és la gràcia de ser blogaire! Ets un competidor increïble. Però un dia d'aquests inventaré un joc i no t'avisaré, i els diré als altres que no et diguin res, hahaha. A veure si així guanya algú altre! És broma! Ets un crack. Que es calci la Txell, que no té res a fer.

    ResponElimina
  8. Confirmo que no li donem pas informació privilegiada al McAbeu, sinó que intentem posar-ho difícil, sempre que podem, perquè ni tan sols ell ho endevini :)

    Però res McAbeu, si se't dóna bé, se't dóna bé!

    ResponElimina