dilluns, 18 d’abril del 2011

Una de castells



El llibre

El monjo que es va vendre el Ferrari
Autor: Robin Sharma

Èxit de vendes a tot el món, és la història de Julian Mantle, un advocat superestrella que pateix un atac de cor per culpa del seu desenfrenat ritme de vida. Conseqüentment, Mantle cau en una crisi espiritual que l´obliga a replantejar-se les coses i a buscar respostes als dubtes eterns de l´existència. Amb l´esperança de trobar la plenitud i la felicitat, el personatge s´embarca en una extraordinària odissea per una cultura ancestral i descobreix un sistema puixant per alliberar el potencial de la ment, el cos i l´ànima, i aprèn a viure amb més passió, propòsit i pau.

Jo, personalment, no el vaig poder acabar. Segurament cal estar preparat i molt obert per llegir un llibre com aquest i així obtenir-ne algun benefici. Pel meu gust dóna desenes de formes, masses, per canviar la forma de viure. Excessiu. Però potser a vosaltres us agrada, no en va és un èxit de vendes.


La foto

1a pista: Us ha de sonar.

Enviada per: Marta

8 comentaris:

  1. A veure si avui l'encerto... Eilean Donan castle a Escòcia! Pot ser?

    ResponElimina
  2. el temps no importa.....però també se'm han avançat

    ResponElimina
  3. Bé, sembla que ja ho heu confirmat tots plegats, uns minuts després de la resposta de la Txell. Era senzill, em sembla :)

    Sí que es tracta del castell d'Eilean Donan. És un castell preciós, on s'hi ha rodat més d'una peli sobre les lluites escoceses. L'emplaçament del castell és el que el fa més especial.

    Felicitats Txell!

    ResponElimina
  4. Ostres, un altre cop arribo tard!! No és just que s'endugui el punt el que passa primer! Ostres, ja que hi ha una classificació estaria bé que es premiés a qui ho sap i no al que té menys feina!

    ResponElimina
  5. ja torno a fer tard. Així no hi ha qui atrapi a la Txell ;)

    ResponElimina
  6. A mi també em sonava! I ens hem quedat sense internet a la feina... U_U

    ResponElimina