dilluns, 9 de maig del 2011

Un altre molí, on deu ser aquest?



El llibre

La edad de oro
Autor: José Martí

Aquest llibre és un recull de contes infantils destinats a nens americans. En els seus inicis, l'any 1889, es tractà d'una sèrie de quatre revistes escrites per nens americans que poguessin llegir en castellà. Els contes pretenien ensenyar una mica de tot a aquests nens: ciències, arts, història, costums, biografies...


La foto

1ra pista: Podem trobar més d'un molí.


Enviada per: Pilar

15 comentaris:

  1. Algunes pistes de la foto, em fan pensar que la foto ha estat feta a Paris.
    I per ser més exactes, diria que a la Rue Tholozé mirant cap el Moulin de la Galette situat a la Rue Lepic. ;-)

    ResponElimina
  2. Sí noi, jo també estic impresionada. Esperava que algú digués París, per provar. Però que tan d'hora s'especifiqués la situació exacte del molí a París... bé, només ho podia fer el McAbeu.

    Felicitats!

    I ara, explica'ns com t'ho has fet :)

    ResponElimina
  3. Gràcies pels elogis. :-))

    Em sembla que sóc l'únic que explica com troba les solucions però no em fa res fer-ho, que així demostro que no faig servir cap truc de màgia negra. ;-D
    En el cas d'avui, ho he tret gràcies a la investigació "pura i dura". A la imatge es veu un rètol que posa "ART 21" i que m'ha fet pensar (digueu-me deductiu :-D) que havia de ser una galeria d'art. Amb només això el Sr. Google no ha concretat res però, si us hi fixeu, al carrer hi ha pintada la paraula PAYANT per assenyalar les zones d'aparcament i això permet centrar-nos en França. He començat per París posant a Google "Galerie Art 21 Paris" i així m'ha sortit l'adreça que després he confirmat amb Google Maps. Et voilà! (que diuen els parisencs) :-))

    ResponElimina
  4. T'ho preguntem sempre a tu, McAbeu, perquè ho endevines quan sembla que no hi ha pas pistes i sembla mig impossible :)

    Per cert, a la foto s'hi veia el nom del molí, que vaig esborrar abans de publicar. Però no vaig pas veure el rètol aquest. Se'm va escapar. Me catxis, jejeje.

    ResponElimina
  5. Cap problema, que ja he dit que no em fa res explicar-ho. :-))

    Dona, ja està bé que deixis alguna pista que una cosa és que sigui mig impossible i una altra que sigui impossible del tot. Per cert, el nom del molí estava en un arc a sobre de les columnes blanques?. A Google Maps es veu clar i quan he vist que aquí no es veia res he pensat que s'havien descuidat molt a l'hora de podar els arbres... i resulta que era cosa teva!! :-DD

    ResponElimina
  6. Doncs sí, el nom estava just a l'arc que dius, però hi vaig fer créixer moltes fulles :)

    ResponElimina
  7. Mac, em trec el barret. Tot just acabo d'arribar.

    Moltes felicitats

    ResponElimina
  8. Jo havia vist l'art21, però del "payant" només havia vist "pay"...
    Jo tampoc tinc cap problema a explicar com les trobo!

    ResponElimina
  9. Ei .:milko:., doncs va, explica'ns l'última q has endevinat :)

    ResponElimina
  10. Doncs primer vaig buscar al Google i al Flickr "molins fariners". Vaig trobar l'associació d'amics del moli de Mallorca. Tenen catalogats tots els molins de les illes, però no està disponible per internet. La segona pista va ser decisiva. Vaig buscar al Google pobles segregats, i vaig combinar els pobles amb "moli fariner". Vaig arribar a una pàgina on vaig veure el moli de la foto!
    http://travellowcost.es/myalbum-photo.lid-4425-cid-45.htm

    ResponElimina
  11. Merci .:milko:. :)

    A veure si així animem als altres a remenar fins a endevinar i passar al davant al McAbeu, jeje.

    ResponElimina
  12. He vingut fins aquí, "darrere" el McAbeu, i les propostes del premis c@ts. Trobo un joc molt interessant, però mentre jugui en Mc, j ja sé que no tinc res a fer-hi... davant del Mc, Marta, és complicat de poder-hi passar.

    De totes maneres m'alegro molt d'haver-vos conegut!

    ResponElimina
  13. Carme, és cert que el McAbeu és un competidor molt dur, però també té alguns endevins que li trepitgen els talons. No és pas impossible :)

    ResponElimina