dilluns, 13 de juny del 2011

Teniu karma, vosaltres?




El llibre

Maleït Karma
Autor: David Safier

Va ser un seller fa uns anys i fa poc va sortir la segona part (Jesús m'estima). És una comèdia bastant tonta: una presentadora de TV mor i en cada vida en què es va reencarnant intenta evitar que el seu marit s'enrotlli amb la seva millor amiga. M'estranya que hagi estat tan popular, em va semblar més aviat una novel·la de literatura juvenil!

La foto

1ra pista: Ens n'anem una mica lluny.


Enviada per: Edu Solanas

4 comentaris:

  1. Darrerament, no hi ha manera, no reconec ni una foto! És un desastre això. El llibre m'ha cridat l'atenció molts cops, però mai prou. Només conec una persona que el deixa molt bé, però no em mereix massa confiança en aquest sentit...

    ResponElimina
  2. Es tracta d'una escultura d'un home lluitant amb llops a Beijing, de Liu Ruowang.

    Les persones m'han semblat orientals. He buscat al google "china + lobos + escultura" i he vist a la web de la bbc que l'escultura es diu "la llegada de los lobos".
    http://www.bbc.co.uk/mundo/participe/2010/05/100531_1516_galeria_lunes_fp.shtml

    Després he fet una cerca en angles i he trobat el video i la informació d'on s'ubica (Da Shan Zi 798 Yi Shu Qu Beijing):
    http://www.youtube.com/watch?v=f6w_mMZDJ0M

    ResponElimina
  3. Xexu, me n'alegro que segueixis per aquí intentant-ho. Si t'hi fixes, en realitat la majoria dels que ho endevinen fan cerques al google. Tu també pots :)

    ResponElimina
  4. Ostres .:milko:., no me n'havia adonat que hi havia gent al fons i que semblaven orientals. És ben cert. A més, també hi ha unes lletres xineses vermelles al fons. Era una pista també :)

    Bé, doncs tu ho has dit tot ben bé. Felicitats!

    ResponElimina