diumenge, 3 de juliol del 2011

1 any, felicitats!

Booksincities ha fet 1 any i us volem felicitar a tots vosaltres. Sí sí, a vosaltres. Als que ens heu enviat fotos per penjar, perquè sense vosaltres no hauríem pogut proposar-vos, fins ara, 49 endevinalles. Als que heu intentat esbrinar aquestes endevinalles, perquè sense les vostres respostes el blog no tindria cap sentit. I també, als que de moment només ens llegiu i que, de ben segur, algun dia començareu a endevinar-ne i a enviar-nos fotos d'arreu.

Al llarg d'aquest any hem vist com funcionava aquest blog i, juntament amb les vostres aportacions, volem afegir un parell de novetats. La primera és una petició que se'ns ha fet i que, després de pensar-hi força, hem decidit introduir. Els comentaris estaran moderats, de manera que només sortiran les respostes que hàgiu fet a principis del dia següent, just abans de posar la següent pista (si fa falta, és clar). Això permetrà que durant el dia seguiu intentant endevinar la resposta, tot i que algú altre ja l'hagi donada. Ara bé, per fer-nos-ho més senzill, hem decidit que només tindran punts els 3 primers que ho endevinin.

La segona novetat té a veure amb el futur del llibre: els llibres digitals. No podem obviar que cada vegada més llegim en format digital. Així que si us és més senzill fer fotos utilitzant un llibre digital, sempre que es vegi la portada, endavant!

Tot això començarà demà. I, a més, com que hem rebut forces fotos últimament, és possible que alguna setmana publiquem més d'una endevinalla. Però ho farem de forma aleatòria, així que més val que esteu ben atents al blog (o utilitzeu algun lector de RSS que us avisi automàticament) o al nostre twitter.

Gràcies a tots!!!

8 comentaris:

  1. Felicitats! És un projecte molt maco que val la pena tirar endavant. M'agrada això de la moderació dels comentaris, però si no s'encerta el primer tampoc no hi haurà premi?? Ostres, llavors és una mica igual. És clar que podrem jugar, però només el que corri més és el que puntua.

    Estaré atent, que bé que ja tingueu força fotografies per proposar!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats i sembla ser bones propostes per els amants de les endevinalles....sempre endavant

    ResponElimina
  3. Xexu, tindran premi els 3 primers que ho encertin. Ara bé, si el primer dia només ho encerta 1, el segon dia sortiran les respostes i, clarament, ja no hi haurà més guanyadors. Tot plegat és una petita millora, però ara mateix no ho podem fer més complicat que això, sorry.

    Tenim forces fotografies, però si ens n'envieu vosaltres millor, que quan ens n'adonem s'hauran acabat!

    Merci garbi24. A tu no t'entusiasmen les endevinalles?

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats! Seguirem intentant endevinar.

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats!.
    No descobreixo res si dic que a mi si que m'entusiasmen les endevinalles i que, per tant, m'entusiasma aquest blog. Ens seguirem veient per aquí!! ;-))

    ResponElimina
  6. Felicitats al blog!!! Una gran idea i ben contenta d'intentar-ne esbrinar alguna, ni que sigui, encara que no ho hagi aconseguit encara! ;) Endavant!

    ResponElimina
  7. Felicitats, m'agrada molt el blog! Tot i que sempre faig tard per participar en les endevinalles :( Espero tenir més oportunitats amb el nou funcionament! Petonets per tots!!

    ResponElimina
  8. Gràcies Edu!
    Sí, hem canviat una mica la mecànica per donar-vos més oportunitats de participar en les endevinalles. Estem contents que us agradi el canvi. Confiem que n'encertis moltes, Edu! Sort! :-)

    ResponElimina