dijous, 4 d’agost del 2011

Els llibres se'n van de vacances

Informem a viatgers i passejants: que els llibres esperen, pacientment, al fons de les vostres motxil·les per treure el cap i que els feu una bona foto davant d'un paisatge, un monument o un edifici.

Informem a viatgers i passejants: que qualsevol llibre, hagi sortit o no, serveix; que qualsevol paisatge és bo, hagi sortit o no, sempre que intenteu cercar un altre angle; que de qualsevol edifici o monument es poden fotografiar detalls que a algú se li passin per alt.

Informem a viatgers i passejants: que fem tres setmanes de vacances, però que tornem el 29, amb més fotos, més llibres i, és clar, més endevinalles, desitjant que algunes siguin vostres.

3 comentaris:

  1. Bones vacances equip! He de dir que fa poc vaig fer una escapadeta i tenia tota la intenció de fer una foto per enviar-vos. En el moment que sortia de l'allotjament, em vaig estar mirant el llibre sobre la tauleta de nit, i vaig pensar si agafar-lo o no. Em vaig dir a mi mateix 'per què carregar-lo, si no el faré servir segur', i me'l vaig deixar. Estona després em vaig adonar que justament aquell dia l'havia de prendre, quin desastre. Vaja, que no ha pogut ser, em sap greu, però que penso en vosaltres, eh!

    ResponElimina
  2. Bones vacances, ens tornarem a trobar a la tornada! :-)

    ResponElimina
  3. A veure si aportem alguna cosa....bones vacances!!!

    ResponElimina