dilluns, 19 de març del 2012

Una de morts i vius.



El llibre

Mossegar-se la cua
Autor: Manuel de Pedrolo

Es pot enterrar una persona legalment viva? Ho podrem descobrir en aquesta novel·la de'n Pedrolo i a través del seu protagonista, el detectiu Jordi Serra a qui "el propi mort" encarrega que investigui com ha estat que l'han donat per mort. Està ambientada a la Barcelona dels anys seixanta del segle passat i es considera una de les obres més importants de la novel·la negra catalana.


La foto

1ra pista: No està al centre.


Enviada per: Marta

4 comentaris:

  1. Ajuntant "mas" i "vinya", i fent treballar molt a Mr. Google, he trobat que es tracta del MAS FORASTER Camí de l´Ermita de Sant Josep, s/n 43400 - MONTBLANC.
    Deixeu-me afegir-me a la recomanació del llibre. Manuel de Pedrolo és un geni de la literatura molt i molt recomanable.

    ResponElimina
  2. Bona nit a tots,
    Es tracta del MAS FORASTER, un celler de molta tradició familiar a Montblanc. Els seus vins han rebut molts premis i us en recomanano la visita guiada per les vinyes i celler amb esmorzar i degustació de vins inclosos. Aquest cop jugava a casa, a veure com va.
    Bona setmana!

    ResponElimina
  3. Ostres McAbeu, t'asseguro que aquesta era difícil de debò. El senyor google en sap moltíssim, però tu més per saber-lo encaminar :)

    Per l'Anna, que és de Montblanc i com ella diu jugava a casa, no era pas tan difícil. Fàcil del tot tampoc, que a simple vista no és fàcil d'adonar-se que això pertany a Montblanc, ja que està ben a les afores i no tots els montblanquins ho dirien tan ràpid.

    Bé, felicitats als dos! ( Anna, em deus una foto i tu ja saps d'on :))

    ResponElimina
  4. Aix, Marta, el resultat no va quedar a l'alçada de les fotos que es mereix aquest blog. Però ho tinc en ment, i tant que sí. Gràcies!

    ResponElimina