dilluns, 30 de juliol del 2012

On van parar a descansar?



El llibre

Gustave Flaubert
Autor: Madame Bovary

Aquesta és la tràgica història d'una dona plena de somnis i apassionada, que veu la seva vida com poc a poc s'ensorra quan es casa amb un metge sense aspiracions però que faria qualsevol cosa per ella. Madame Bobary ens mostra una societat plena de prejudicis on les dones no tenen cabuda. 


La foto

1a pista: Està molt al sud però ben al centre.
2a pista: Si heu llegit un dels llibres d'Eça de Queirós, el títol us dirà la civilització que visqué en aquestes contrades.
3a pista: Els antics habitants d'aquest indret en deixaren testimoni sobre uns alts penya-segats, uns dels més visitats.


Enviada per: Cambicio

8 comentaris:

  1. Per ara ningú l'ha endevinada. A veure si aquesta nova pista on Eça de Queirós ens ajuda a trobar on ha parat a descansar el llibre d'en Flaubert us ajuda... on encara us embolica més. ;-)

    ResponElimina
  2. Anava ben perduda però la pista del seu llibre "Os maias" em porta a dir que descansem a la Riviera Maia.
    Salut!
    Anna

    ResponElimina
  3. Jo diria, que la civilització deu ser la Maia (el llibre "Los Maia" de Eça de Queirós) i em puc imaginar que la platja és al Carib mexicà, també anomenat Costa i Riviera Maia. Ara, el nom de la platja ja no el puc dir (ja m'agradaria reconèixer-la per haver estat allà!). És clar que també podria ser Belize o Guatemala...

    ResponElimina
  4. Anna i Anna, heu interpretat molt bé la segona pista. Aneu molt ben encaminades. Però ens falta saber el lloc exacte. Segur que la tercera pista us ajuda. :-)

    ResponElimina
  5. Bon dia,

    Podria tractar-se de la platja de Tulum, a la riviera Maya?

    ResponElimina
  6. Molt bé, MartinS. Encertada! :-) Es tracta de Tulum, antiga ciutat de la civilització maia que es troba a sobre d'uns penya-segats.

    Amb aquesta ja en tens vint-i-una! I empates amb en McAbeu a la primera posició. Renoi, fem una parada per a les vacances com les que fan a les pelis de la tele: en el moment més emocionat!

    Anna i Anna d'Estocolm, heu estat ben a prop; felicitats! :-)

    ResponElimina
  7. Yuppiii! És una llàstima pels que no fem vacances, no poder disfrutar d'aquesta pàgina i d'aquestes fotos...

    Bon estiu!

    ResponElimina
  8. Gràcies, MartinS.
    Pensa que l'aturada per vacances servirà per tornar amb un bon grapat de fotos noves. :-) Ens retrobem el setembre.
    Bon estiu a tu també. :-)

    ResponElimina