dilluns, 2 de febrer del 2015

Un pic




El llibre

La parada
Autor: Joaquim Ruyra

'La parada' és un recull narratiu de principis del segle XX on en Ruyra hi posa tota la seva saviesa i fina ironia.

En destaquen els relats basats en detalls autobiogràfics: de la seva infantesa a Blanes -"La parada"- i a Girona -"La fi del món a Girona" i "El primer llustre d'amor"- o "El malcontent", fruit de la seva imaginació abocada al conte popular amb final alliçonador. 


La foto

1a pista: No en fa 3000.


Enviada per: Fidel

5 comentaris:

  1. Hoola!
    La Parada de Joaquim RUYRA , book in mountains.

    Em sembla que és el pic de Comapedrosa, amb la Pica d´Estats a davant.

    Imma

    ResponElimina
  2. Me la jugo, però no pot pas ser Certascan?

    ResponElimina
  3. Ostres, no reconec aquests perfils... m'ha semblat que allò del fons podria ser el massís de la Pica, però em sembla que no...

    ResponElimina
  4. La Imma ho ha dit correctament, és el comapedrosa. El que no sé del cert és si és la Pica d'Estats el que hi ha al fons. Suposo que sí i sinó que ho reconfirmi el Fidel, que va fer la foto i és el topògraf andorrà.

    En cas que no ens ho desconfirmi, jo crec que per la dificultat del "books in mountains", donarem un punt a l'Imma i un al XeXu.

    ResponElimina
  5. Exacte! Es tracta de la Pica d'Estats vista des del pic de Comapedrosa, el cim més alt d'Andorra. Molt bé Imma i XeXu. M'havia pensat que aquesta seria de les difícils però l'heu encertada a la primera!
    Txell, Certascan queda una mica més lluny. Ara no et sabria dir si es veu des del Comapedrosa. La propera vegada que hi pugi m'hi fixaré. ;-)
    Per cert, m'ha agradat molt això de "books in mountains". Estaria bé que us animéssiu a enviar-nos fotos de muntanyes per a endevinar-les. Què us sembla? :-)

    ResponElimina