dilluns, 24 de gener del 2011

Quina olor deu fer aquest entorn?



El llibre

El perfume
Autor: Patrick Süskind

Presentar un llibre com aquest és força difícil perquè gairebé tothom l'ha llegit o en té referències. Jo el vaig llegir fa molts anys i en vaig quedar encantada, naturalment. Les descripcions que fa de les olors són espectaculars.

També vaig veure'n la pel·lícula, ambientada a Barcelona. Va estar força bé, també, però no substitueix el llibre, llegir-lo és imprescindible.


La foto 


1a pista: Hi han detalls de la fotografia que no s'han de passar per alt.


Enviada per: catalanadelmon

7 comentaris:

  1. Sembla ser el Parc de l'Espanya Industrial, al barri de Sants.

    Ho és o només ho sembla? :)

    ResponElimina
  2. Doncs sí, a la primera. Ja m'ho semblava que era fàcil, aquesta, jeje. Però calia haver estat al parc o a la vora, per endevinar-ho.

    Aquest parc, que tinc a la vora de casa, fa poc que ha estat reformat i fa força més goig que no pas feia.

    Felicitats Òscar!

    ResponElimina
  3. jo el tinc comentat al bloc.
    Deu fer olor a fresc, a pau, tranquil·litat...

    ResponElimina
  4. Ostra Marta, doncs jo també el tinc a tocar-tocar (així, dos cops!) de casa.

    Tant que aquest mateix diumenge al migdia vaig ser-hi amb la dona, nen i gos. Per cert, quan comença a entrar la primavera la terrassa del bar és una delícia.

    ResponElimina
  5. Grrr... aquesta també la sabia! Em permeto amb tot el morro, fer un suggeriment perquè això no sigui més fàcil pel primer que passa. Hi ha blogs en que moderen els comentaris, no els aproven fins que no s'ha passat el temps de concurs, i llavors pot haver-hi més d'un encertant per foto. Si es vol, els missatges dels administradors sí que poden ser visibles i poden anar dient si els que ja han comentat, encara que no es vegi el seu comentari, l'han encertat o si no.

    Bé, és un suggeriment només, si preferiu que hi hagi només un encertant per foto, doncs res.

    ResponElimina
  6. Xexu, això no se m'havia ocorregut i em sembla bona idea. De fet, em sap greu això, que ho endevina el primer que arriba i ho sap. Ara, també he de posar un límit de temps... M'ho pensaré, a veure què se m'ocorre. Merci pel suggeriment!

    Jomateixa, normalment sí que fa que olor de fresc i tranquil·litat, s'hi està bé. I com diu l'Òscar, la terrassa del bar, quan fa bo, és un bon lloc per passar una estoneta.

    ResponElimina
  7. Xexu, ho hem pensat i de moment ho deixem tal com està, perquè no tenim clar com fer-ho i no tindrem massa temps per manegar-ho tot lo bé que caldria les pròximes setmanes.

    Ara bé, hi seguirem pensant i potser algun dia ho canviem. En tot cas, merci pel suggeriment i qualsevol altre idea és sempre benvinguda.

    ResponElimina