dimarts, 7 de maig de 2013

Sobrenatural


El llibre

Les històries naturals
Autor: Joan Perucho

Una història alhora natural i sobrenatural: un naturista que cerca un vampir, que resulta que és un antic cavaller del Rei en Jaume, i que amenaça el Priorat. Ambientada durant la primera guerra carlina, mostra els dos corrents polítics d'aquella època: el liberalisme i el carlisme.


La foto

1a pista: Res no és en va, aquí.
2a pista: Sembla que de vampirs n'hi ha de moltes menes.


Enviada per: McAbeu

5 comentaris:

 1. Ostres, ahir se'm va passar que havíeu publicat la meva foto. M'agrada la pista, és cert que no hi ha res en va a la imatge. :-))
  D'aquí una estona torno a veure si algú ja l'ha encertat!!

  ResponElimina
 2. Mac, sembla que de moment ningú ha gosat dir-ne res. Haurem d'esperar a demà, a veure si amb la segona pista algú en treu l'entrellat :)

  ResponElimina
 3. Ahir no en tenia ni idea... avui amb la segona pista em sembla que ho veig una mica més clar: pot ser Pratdip?

  ResponElimina
 4. Molt bé Txell!

  Si busqueu informació sobre el llibre, veureu que el llibre està ben relacionat amb Pratdip: l'escut de Pratdip té un gos, una mena de vampir (o dip), d'aquí la relació amb el vampir, antic cavaller del Rei en Jaume.

  En McAbeu no deixa de fer jocs de paraules fins i tot amb els llibres :)
  Moltes gràcies McAbeu per tornar a enviar-nos fotos. Esperem també que et posis a endevinar.

  ResponElimina
 5. I la relació amb Pratdip encara és més directa. Alguns dels capítols del llibre passen directament en aquest poble del Baix Camp. Us el recomano, Perucho és sempre molt recomanable. :-)

  No he deixat mai de seguir el Books..., Marta, però ara tinc molt menys temps per dedicar a bloguejar que no tenia abans. De totes maneres, procuraré treure el cap més sovint per aquí.

  I moltes felicitats a la Txell per l'encert. :-))

  ResponElimina